top of page

Prožitkový a relaxační víkend "Člověk jako tvůrce"

„TEORIE UŽ MÁME DOST, JE ČAS ZAČÍT PRAKTIKOVAT“

Srdečně vás zvu na další akci, kterou pořádáme se Sandrou Fialovou.

Smyslem semináře je nabídnout možnost osvojit si takové informace, metody a techniky, které můžete ihned vnášet do svých životů, naučit se vnímat život jednoduše a v souvislostech. ŽÍT ŽIVOT TEĎ, protože ČAS = ŽIVOT.

18. - 20. listopadu 2016, Osvračín

Budeme se věnovat následujícím tématům:

zdraví psychické, duševní, fyzické a s tím související téma - význam prenatálního období a jak se zbavit zátěží, které v době prenatálního období vznikly; jak a v čem nám mohou pomoci Bachovy esence, hlubinná regresní terapie a masáže; budeme si povídat o tom, jak důležitá je pro náš život voda, jak si ji doma ošetřit a přeměnit, o důležitosti dechu a způsobu dýchání, o vlivu výživy na naše celkové zdraví; řeč bude o mandalách a budeme se léčit při malování mandal; o posvátné sexualitě, o čakrách a nahlédnete na svá osobní témata pomocí zábavného testu; bude se meditovat s možností Atlantského léčení; tančit, cvičit, jógu a mnoho dalšího.

Budeme sami sebou, budeme spolu – tvořit celý víkend, budeme se smát a ŽÍT ŽIVOT NA ŽIVO.

NIKDY NEBUDE A NENÍ LEPŠÍ ČAS ŽÍT ŠŤASTNÝ ŽIVOT, NEŽ PRÁVĚ TEĎ. POJĎME SE RADOVAT, RELAXOVAT, POZNÁVAT SEBE, …. DAROVAT SI JEDEN VÍKEND A UŽÍT SI HO

SEMINÁŘ PRO VÁS PŘIPRAVILY:

Ing. Vladislava Břachová

Miluji a věnuji svoji pozornost dětem, obdivuji a s velkou úctou vnímám staříčky, mám ráda lidi, přírodu a Život se vším, co přináší. Nabízím různé druhy terapií a masáží a hlavně jsem žena, která vnímá život v souvislostech. Smyslem mého konání je být průvodcem lidem na jejich cestě k znovuobjevení radosti ze života a své vlastní síly.

Více na www.zivotvsouvislostech.cz.

Kontakty: vladka.brachova@seznam.cz; +420 774 705 755

Bc. Alexandra Fialová

Jsem porodní asistentka a mysl své práce vidím v podpoře žen, aby se mohly na základě pravdivých informací samy rozhodovat i o tom, jak přivedou své dítě na svět a aby si ženy - matky, dokázaly vzít zpět svoji vlastní sílu i odpovědnost. Mým cílem je být nápomocna jemného a šetrného porodu pro matku i dítě.

Zajímá mě výživa, příroda, meditace, pohyb, cvičím jógu, …

Kontakty: asanfia@seznam.cz; +420 773 501 963

MLÝN OSVRAČÍN, okr. Domažlice www.mlyn-osvracin.cz (možná doprava vlakem, autobusem, autem)

18. – 20. 11. 2016 (v pátek se začíná v 18.00 hod. a v neděli končí v 17.00 hod.)

3.850,-Kč (v ceně je ubytování, strava, suroviny na vlastní výrobky, nějaké materiály v papírové podobě,….)

Přihlásit se můžete na uvedených e-mailech. Podmínkou je uhrazení zálohy ve výši 1500,- Kč nejdéle do 31. 10. 2016. Počet míst je omezený.

Leták ke stažení zde.

Těším se na vás.

Vlaďka Břachová

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page