top of page

Metamorfní technika a život v souvislostech * Cyklus tří  terapeutických večerů * 25.4. / 23.5. / 6.

Metamorfní technika a život v souvislostech

* 25.4. / 23.5. / 6.6.2018 * středy 18,00 - 21,00 hod.

Cyklus tří terapeutických večerů

středa 25.4.2018 * Start do života v těle * Je početí začátek nebo konec?

Budeme si povídat o pravé podstatě naší existence, o životních a vesmírných souvislostech, díky tomu si uvědomíme, že náš život tady na Zemi nezačíná až okamžikem narození, ale okamžikem početí a koukneme na to, co se děje v prenatálním období. Prenatální období je velmi důležitým úsekem našeho života. Vše, co v tomto období lidská bytost prožije jako trauma, včetně stresů a strachů matky, vytváří bloky, které se v životě odráží na úrovni fyzických nemocí, psychické a emoční nerovnováhy a různých stresů apod., je to období, ve kterém se vytvořili naše silné stránky, ale i naše slabiny. Odpovědí na otázku "Co s tím a jak na to," je Metamorfní technikou, se kterou se seznámíme. Také si v průběhu setkání krátce zameditujeme.

středa 23.5.2018 * Život v těle * Prožíváme sebe a svůj život jako Svobodu a Lásku?

Budeme si povídat na téma Vědomí sebe sama - Láska - Sebeláska - Sebepoznání - Uvědomování se. Na sebe a na naše životy nahlédneme formou jednoduchého, příjemného testíku, díky kterému zjistíme, jak na tom jsme "Tady a teď", jaké programy, scénáře a tendence nás ovládají a hlavně, co s tím můžeme udělat. V průběhu setkání si také krátce zameditujeme. středa 6.6.2018 * Opuštění těla * Je Smrt začátek nebo konec?

Setkání bude směřovat k pochopení "Kdo vlastně jsme?" a skrze to, zbavení se strachu ze Smrti. Pokud máme vnitřně zpracováno téma smrti, nemáme ani strach ze života. Mnohdy se bojíme daleko víc ten svůj život naplno žít, než ho opustit. Poslouchat budeme také léčivé mantry, včetně mantry na zbavení se strachu ze smrti.

 

Příspěvek za večerní seminář je 350Kč (káva, čaj, občerstvení v ceně)

- rezervace a záloha předem, počet míst je omezený * tel.775 181 700

Místo konání :

Atelier Spiritualita * meditační vzdělávací centrum * Rooseveltova 15, Plzeň (vstup vedle obchodu Mystique)

s sebou pohodlné oblečení, přezůvky, zápisník, psací potřeby

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page