top of page

Kurz „Metamorfní technika“ a život v souvislostech

Záměr zrealizovat KURZ „METAMORFNÍ TECHNIKA“ a ŽIVOT V SOUVISLOSTECH vznikl na základě mého dlouhodobého vnitřního stavu, vnímání a uvědomování si obrovského potenciálu této techniky na lidské životy. To trvalo intenzivně cca 2 roky.

Posledním impulsem k mému rozhodnutí uspořádat tento kurz, byly přibývající případy maminek, které by rády zajistily ošetření Metamorfní technikou sobě

i svým dětem, ale díky nemožnosti naplánovat si přesně svůj čas (s ohledem na spánek a zdravotní stav svých dětí), se často tento jejich záměr stával nerealizovatelným.

Tím ale neříkám, že je ošetření důležité hlavně u dětí. Naopak, Metamorfní technika je vhodná a důležitá pro každého, tzn. pro dospívající, dospělé, staříčky, těhotné ženy, děti, lidi zdravé i nemocné.

Bližší informace k samotné Metamorfní technice najdete na tomto webu zde.

Buďme si vědomi, že náš život tady na Zemi nezačíná až okamžikem narození, ale již okamžikem početí.

Těším se na vás.

Srdečně Vlaďka Břachová

 

O KURZU

Protože se jedná o jemnou, ALE velice hlubokou a účinnou techniku, budou předány také informace pro žití a chápání života ve všech jeho souvislostech, včetně souvislostí s vesmírnými principy.

Budeme se učit nalézt a setrvávat ve svém neutrálním bodě, ve svém bodě klidu. Budou předány informace o principech Metamorfní techniky, informace pro praktické použití Metamorfní techniky v běžném životě a naučíte se „Metamorfní techniku“ prakticky provádět.

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE:

Kurzovné: 1690,- Kč (záloha předem na účet 690,- Kč, v momentě připsání platby jste přihlášení, doplatek 1000,- na místě)

Kdy:

24. 6. 2017, od 9.00 hod. do 19.00 hod.; Od 8.30 hod. bude probíhat prezence a úhrada zbývající části ceny.

Kde:

STUDIO KRUH ŽIVOTA, nám. Míru 3, Plzeň

Cena:

1 690,- Kč

Jak uhradit?

Nevratnou zálohu ve výši 690,- Kč uhraďte nejpozději do 9. 6. 2017 na č. ú. 2681930287/0100 (do poznámky pro příjemce napište své příjmení a termín kurzu). Zbývající část bude hrazena na místě.

Jak se přihlásit?

Na e-mail vladka.brachova@seznam.cz napište svoje Jméno a příjmení, adresu bydliště, a na který termín se přihlašujete.

Do předmětu emailu uveďte „Metamorfní technika“.

Jakmile bude záloha připsána na účet, jste přihlášeni.

Co s sebou?

  • Přezůvky, pohodlné oblečení, poznámkový blok.

  • Sedět je možno na židlích nebo na zemi. V tom případě si přineste s sebou meditační polštář či karimatku.

  • V ceně je drobné občerstvení, káva a čaj.

  • Na oběd je možné jít do nějaké restaurace v okolí dle vlastního výběru– na oběd bude přestávka 2 hodiny, cca 12.00 – 14.00 hodin.

 

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page