top of page

Jarní očista - tak trochu jiný pohled a souvislosti

Sluneční světlo, je léčivý dar, NE nezpůsobuje rakovinu. Lidé s rakovinou kůže jsou nezdraví, a nemá to nic společného s barvou pleti (lidé v Africe nemají rakovinu kůže a v USA mají lidé s tmavou barvou pleti nejvyšší výskyt rakoviny kůže).

To, na čem zejména záleží, je co jíme (jíme každý den, celý život) a zejména fakt, zda jsme toxičtí, či nejsme (resp. zda jsou toxiny vylučovány přes kůži)…., co všechno toxicitu v našem těle způsobuje je všeobecně známé téma.

Kůží vylučované toxiny se při pobytu na slunci „upečou“ a vznikají kožní buňky způsobující melanom. Existuje mnoho kultur třetího světa, které jsou celé dny na slunci a nepoužívají žádný ochranný krém. Zase, nemá to nic společného s barvou pleti, jelikož nejvyšší počet rakoviny v moderním světě je u lidí s tmavou barvou pleti. Jde o moderní výživu a životní styl, který je zabíjí. Opalovací krémy jsou jednou z nejtoxičtějších věcí, které na svoji kůži můžeme dát. Způsobují více rakoviny kůže, než cokoli jiného. Přečtěte si jejich etiketu. Tyto chemikálie se vtírají a „zapékají“ do kožních buněk.

Naší přirozeností je být na slunci. Bez dostatku sluníčka přicházejí různé druhy fyzických, psychických a emocionálních problémů (kosti se změkčují, deprese, hladina hormonů a imunita klesá,…..) a lidé onemocní.

Na druhé straně lidé, kteří CHODÍ na slunce, mají více energie, silnější imunitní systém, jsou méně nemocní, mají hustší a silnější kosti, silnější svaly, bohatší krev, zdravější nervy,…

Nejlepší opalovací krém je z přírody. „Primitivní“ národy ani zvířata nepoužívají opalovací krémy a rakovinu kůže nemají. O jaké jde tajemství? Svůj „opalovací krém“ získávají z toho co jí = pokrmy ze zelených listů. Ty obsahují CHLOROFYL. Právě díky chlorofylu se křehké rostliny ani na horkém slunci nespálí a nezvadnou. Tato kouzelná látka, která chrání rostliny, chrání i nás, když ji začneme konzumovat.

Zelené potraviny (zejména Chlorella a šťáva z mladého ječmene) jsou jedlým „opalovacím krémem“, který nás ochraňuje zevnitř. Podrobný soupis všech úžasných účinků těchto dokonalých potravin do tohoto sdělení nepatří, níže uvedu jen základní informaci pro ty, kteří se ještě s tímto zázrakem neseznámili.

Čím se sladkovodní řasa Chlorella a Mladý ječmen od sebe ve svém složení liší?

Obě zelené potraviny mají ve svém složení mnoho společného (například vitaminy, minerály, stopové prvky, chlorofyl, aminokyseliny a nukleové kyseliny). Řasa obsahuje, na rozdíl od Mladého ječmene, například vlákninu, přírodní antibiotikum, CGF (růstový faktor, který čtyřnásobně urychluje růst normální střevní flóry). Mladý ječmen má ve svém složení oproti řase navíc mohutné antioxidanty (GIV a SOD) a vysoké množství enzymů.

Máte-li zájem o bližší informace, neváhejte se na mě prosím obrátit.

Přeji báječné jaro a život vůbec.

Srdečně Vlaďka Břachová

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page