top of page

Již podruhé z Blatné... další přednáška "Kvalita života"

Již podruhé jsem se sešla s báječnými lidmi z Blatné a jejího okolí. S některými jsem se potkala poprvé, ale většina přítomných už jsou pro mě dobří a milí "starý známý", kteří přišli již na první přednášku - setkání z naplánovaného cyklu 4 přednášek (zbývající dvě proběhnou na podzim viz sekce Semináře & Přednášky).

Pověděli jsme si, že na kvalitu života má vliv zejména to co jíme, to, co pijeme a to, co žijeme. Mluvilo se o vlivu čisté vody na náš organismus, jak jí upravovat, kterou volit a kolik jí denně pít. Dále o nutnosti dovyživení organismu nad rámec běžné, dnes již na živiny velmi chudé stravy a nutnosti a důležitosti průběžného čištění organismu, neboť dnešní strava je zatížená toxiny.

Řekli jsme si jak na to, že zelené potraviny jsou řešením pro dnešní rychlou a jedovou dobu. Vysvětlili jsme si, proč je nezbytné věnovat se a pečovat jak o tělo fyzické (strava, pohyb, dýchání, ...), tak o naší psychickou, duševní stránku (Bachovy květové esence, regrese, metamorfní technika) neboť obojí se navzájem ovlivňuje a bez nastolení rovnováhy nelze dosáhnout plného zdraví. Zaznělo i mnoho dalších informací a sdílení osobních zkušeností.

Stejně jako ta první, tak i tato přednáška - toto setkání pro mě bylo velmi příjemné a inspirativní. Všem zúčastněným patří mé velké DĚKUJI.

Současně mám potřebu zvlášť poděkovat panu Bryndovi (Dramaturg Komunitního centra aktivního života Blatná), bez kterého by tato setkání neproběhla, protože to byl on, koho moje akce, v té době realizované v Plzni, oslovily a pozval mě do Blatné.

Přineslo mi to mnoho krásného do života.

Těším se na vás "staré známé" i na všechny ostatní, jejichž nožky je donesou na podzimní setkání v Blatné.

Krásné dny

Vlaďka Břachová

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page