top of page

Kurz Metamorfní techniky – červen 2019

Všechny vás srdečně zdravím.

V tuto chvíli, kdy vypisuji další termín kurzu „Metamorfní technika a život v souvislostech“ (9.6.2019) , máme za sebou Velikonoční svátky, které byly plné slunce, barev nejen na vajíčkách a vůní nejen mazance a nádivky.. Byla to pro mě možnost si mnohé uvědomit a zvědomit.

Děti a metamorfní technika

Jsem vděčná, že tuto techniku mohu mít ve své nabídce, zažívám s lidmi její obrovský dosah, její hloubku a sílu a vnímám také její obrovský potenciál, který bude teprve objeven.

Ve své praxi doporučuji každému, kdo se rozhodl začít u sebe, tzn. chce proměňovat sebe, ne druhé, aby začal prenatálním obdobím, ve kterém se vytváří „základna“ pro náš život po narození. Je to „základna“, ze které se následně vztahujeme k samotnému životu.

Přijďte se seznámit s tímto důležitým tématem „Vstupu do života v těle“ a naučit se Metamorfní techniku, s jejíž pomocí mohou být uvolněna stará duševní traumata, strachy a stresy, které vznikly v prenatálním období a nevědomě (jsou v našem podvědomí) ovlivňují naše životy a blokují a omezují náš přirozený stav bytí.

Zvu všechny, koho zajímá téma prenatálního období, kdo vnímá jeho důležitost,… prostě přijďte maminky a tatínkové budoucí (proměníte si svoje traumata a vytvoříte tak vhodné podmínky pro vaše budoucí děti), současní (proměníte si svoje traumata, čímž ovlivníte svoje děti, které budete také umět opečovat), přijďte babičky i dědečkové (proměníte si svoje traumata, čímž ovlivníte svoje děti i vnoučata, které budete také umět opečovat).

Vás všechny zvu na celodenní setkání se nad tématem prenatálního období a těším se na vás, i na atmosféru samotného setkání.

Více zde.

Srdečně Vlaďka

Nejnovější
Archiv
Tagy
bottom of page